menu

Algemeen maatschappelijk werk in Barneveld

Algemeen Maatschappelijk Werk in Barneveld

Stimenz  is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 200 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. In Barneveld zijn wij gevestigd aan de Bouwheerstraat 50-52.

Binnen Barneveld bieden wij algemeen maatschappelijk werk aan. Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school. 

Vanuit het maatschappelijk werk hebben we verschillende manieren om u te ondersteunen, afhankelijk van uw vraag en uw situatie. Mogelijkheden zijn: een aantal persoonlijke gesprekken met een maatschappelijk werker, groepsgesprekken met mensen die in een zelfde situatie zitten als u of specifieke vaardigheidstrainingen (in een groep). Zo biedt Stimenz Barneveld een assertiviteitstraining en een groep 'regie over je leven' voor volwassenen. Er is ook een sociale vaardigheidstraining voor kinderen: ‘Kr8kidzz’ voor kinderen van 9-12 jaar. Deze training wordt in het voor- en najaar gegeven.

In Barneveld kunt u een afspraak maken voor het echtscheidingsspreekuur, dat eens per twee weken op dinsdagmiddag (oneven weken) van 16:00 tot 17:00 plaatsvindt. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een gesprek? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen.

Van links naar rechts: Christina den Boer, Sifra van der Weijde en Brigitte le Coq,
Maatschappelijk werkers bij Stimenz Barneveld

 Contactgegevens
 Website: www.stimenz.nl
 Algemene mail: barneveld@stimenz.nl
 Telefoonnummer: 088 - 784 64 64
 Wij zijn ook bereikbaar via Facebook en Twitter.

 In Barneveld werken we samen met Welzijn Barneveld, CJG Barneveld en Elan Barneveld.