menu
Financieel Café Putten

Financieel Café Putten

Bij het Financieel Café in Putten kunt u terecht met vragen over geld en schulden. We kennen het allemaal wel; het einde van de maand moeten puzzelen om rond te kunnen komen. Een rekening krijgen die we niet meteen kunnen betalen. Of misschien heeft u stapels ongeopende post, omdat u niet weet hoe u het moet oplossen? U kunt met al deze vragen terecht op één plek: het Financieel Café.

Het belangrijk om te weten dat u als inwoner bij ons terecht kunt met grote en kleine vragen. Zeker nu de (financiële) gevolgen van o.a. coronavirus steeds duidelijker worden. Schroom niet om te bellen voor uzelf of een ander.

Het Financieel Café is geopend op:

  • dinsdagavond van 17.30 tot 18.30 uur (inloopspreekuur)
  • woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur (inloopspreekuur)
  • op afspraak op woensdagochtend van 10.30-12.00 uur (voor een afspraak kunt u bellen met Stimenz Putten via 088 784 64 64)

U vindt ons in Stroud (Brinkstraat 91 in Putten). Vanwege de coronamaatregelen wordt er bij binnenkomst een check gedaan op gezondheidsklachten en verder blijft de maatregel 1,5 meter afstand houden van kracht.

Tip

Voor wie door de coronacrisis plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen al gauw op de loer. Het helpt om te proberen overzicht te houden en tijdig te reageren op de nieuwe situatie. Kijk hiervoor eens op de pagina Grip bij geldzorgen door coronacrisis, van het NIBUD of doe geheel anoniem de Geld Fit Test op https://www.geldfit.nl/

Het Financieel café is een samenwerking van Humanitas Noord-Veluwe, Welzijn Putten en Stimenz Putten.