menu
Financieel Café Putten

Financieel Café Putten

Bij het Financieel Café in Putten kunt u terecht met vragen over geld en schulden. We kennen het allemaal wel; het einde van de maand moeten puzzelen om rond te kunnen komen. Een rekening krijgen die we niet meteen kunnen betalen. Of misschien heeft u stapels ongeopende post, omdat u niet weet hoe u het moet oplossen? U kunt met al deze vragen terecht op één plek: het Financieel Café.

Het belangrijk om te weten dat u als inwoner bij ons terecht kunt met grote en kleine vragen. Zeker nu de (financiële) gevolgen van o.a. coronavirus steeds duidelijker worden. Schroom niet om te bellen voor uzelf of een ander.

Het Financieel Café is op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 geopend en vindt plaats in Stroud (Brinkstraat 91 in Putten). Vanwege de coronamaatregelen kunt u tijdelijk alleen op afspraak terecht.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Stimenz Putten via 088 784 64 64. Voorafgaand aan de afspraak wordt er een check gedaan op gezondheidsklachten. Binnen Stroud dient er een mondkapje gedragen te worden. Neem daarom een mondkapje mee wanneer u voor een afspraak komt voor het Financieel Café.

Tip

Voor wie door de coronacrisis plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen al gauw op de loer. Het helpt om te proberen overzicht te houden en tijdig te reageren op de nieuwe situatie. Kijk hiervoor eens op de pagina Grip bij geldzorgen door coronacrisis, van het NIBUD of doe geheel anoniem de Geld Fit Test op https://www.geldfit.nl/

Het Financieel café is een samenwerking van Humanitas Noord-Veluwe, Welzijn Putten en Stimenz Putten.