menu
Geen dieet, maar een goede levensstijl

Geen dieet, maar een goede levensstijl

Mijn opa zei vroeger: “Gezond eten kindje is kleine porties nemen. Niet te veel opschepen en niet proppen. Als je van tafel gaat moet je een gevoel hebben dat je wel gegeten hebt, maar toch een beetje trek hebt. Eet niet de hele dag door. Laat je maag rust nemen.”

Nu, 28 jaar later weet ik inmiddels wat het eten met ons lichaam doet, hoe de stofwisseling, insuline en hormonen werken.

En, ik weet dat opa gelijk heeft. Eten is lekker! Maar te veel eten kan ons ook een slecht gevoel geven. Klein beetje van alles verdeeld over dag(en) en in balans gebracht. Dit is hoe ik met een goed gevoel van het eten geniet.

Nee, ik ben niet op dieet. Ik verander mijn levensstijl!

Op de volgende websites kan je meer informatie vinden over gebalanceerd eten:

Ben je nieuwsgierig naar recepten of wil je inspiratie opdoen neem kijk eens op de volgende websites:

Interessante websites:

Online kookworkshop van de ‘’St(r)eaming Chefs” https://www.streamingchefs.com/ of bij  www.kookfabriek.nl