menu
Overzicht winnende foto's Fotochallenge Apeldoorn

Overzicht winnende foto's Fotochallenge Apeldoorn

Hieronder de eindwinnaar en een overzicht van de winnende foto's per week. Het totaaloverzicht van de winnaars per dag vindt u onderaan deze pagina.

De winnende foto van week 2 en tevens de eindwinnaar!. Gemaakt door Willy Maten (thema: speeltoestel). Het commentaar van de jury: "Mooie vlakverdeling en contrasterende kleuren. De fotograaf heeft met gevoel voor detail van een alledaags speeltoestel een verrassend en boeiend kleurenspel weten te maken."

De winnende foto van week 1, gemaakt door Arian Wilzing. De jury:  "Een creatieve foto met een typisch Hollandse sfeer en op het juiste moment afgedrukt."

 

 

De winnende foto van week 3, gemaakt door Hilde Hulshof (thema: silhouet). Het commentaar van de jury: “Originele speelse foto, mooi camerastandpunt, mooi contrast tussen de blauwe lucht en het donkere silhouet, onderwerp hangt mooi vrij in de lucht. De fotograaf heeft op het juiste moment afgedrukt."

De winnende foto van week 4 van de Fotochallenge-Apeldoorn is gemaakt door Nelly Nolte (thema: rust). Het commentaar van de jury: “Deze plaat straalt echt rust uit; De breedte van het tafereel, het licht en de totaal ontspannen figuur op de bank maken het tot een sfeervolle prent."

De eerste stimuleringsprijs is voor: Robin uit den Bogaard die als 13-jarige grote indruk heeft gemaakt op de jury door haar creativiteit en doorzettingsvermogen.

De tweede stimuleringsprijs gaat naar Adriaan Holsappel. Hij heeft alle 30 dagen de dagelijks gang naar buiten gemaakt om een foto te maken. De keuze voor hem heeft te maken met de abstracte opname uit het thema ‘schuin’ waarvan de jury oordeelde; ‘superstrak, voldoet geheel aan de opdracht en kan zo aan de muur’

 Het overzicht van de 30 dagwinnaars kunt u hier downloaden,