menu

Sociaal Raadslieden in regiogemeenten Noord West Veluwe

Heeft u een juridische vraag of hulp nodig bij het invullen van een formulier, dan kunt u een afspraak maken. In enkele gemeenten hebben de sociaal raadslieden een open inloopspreekuur. Tijdens de spreekuren hebben de sociaal raadslieden beperkt de tijd om het probleem helder te krijgen en al zoveel mogelijk op te lossen. Mocht het zo zijn dat u meer tijd nodig heeft, dan zal er een vervolgafspraak worden gemaakt.

De sociaal raadslieden zijn op de volgende dagen aanwezig in de regiogemeenten:

 • Harderwijk: in de oneven weken op de dinsdag.
  In samenwerking met BBM Advocaten is er op dinsdag in de oneven weken van 09:30 tot 10:30 uur een gratis juridisch inloopspreekuur, adres: Houtkamp 33 in Harderwijk.
 • Putten: in de oneven weken op de woensdag.
  In samenwerking met BBM Advocaten is er een gratis inloopspreekuur op woensdag in de oneven weken van 09:30 tot 10:30 uur in MFC Stroud (Brinkstraat 91)
  In samenwerking met Humanitas Noord-Veluwe en Stichting Welzijn Putten is er een Financieel Café: hier kunt u terecht voor bijv. het aanvragen van toeslagen, een uitkering of het invullen van een formulier. Het Financieel Café wordt gehouden in in MFC Stroud (Brinkstraat 91 in Putten): elke woensdag van 09.30 – 10.30 uur vrije inloop en op afspraak tussen 10.30 – 12.00 uur. U kunt hier de folder downloaden (klik hier voor een Arabische versie).
 • Nunspeet: alleen op afspraak in de even weken op de dinsdag, adres: Zorgplein De Enk, Stationsplein 18d.
 • Elburg: eerste woensdag van de maand in de even week, adres:‘t Huiken, Lange Wijden 33a. 
 • Oldebroek: in de oneven weken op de vrijdag, adres: Dorpshuis Wezep, Mariënrade 3.
Er zijn ook spreekuren in Apeldoorn. Klik hier voor de locaties en spreekuurtijden.
 
Op dinsdag, woensdag en donderdag is er tussen 8:30 en 12:30 uur een sociaal raadsman/-vrouw beschikbaar voor telefonische vragen: 088 784 64 64. Inwoners van Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hier met hun vragen terecht. U kunt dan ook bellen om een afspraak te maken.