menu

Echtscheidingsspreekuur

Barneveld, Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Putten

In de bovenvermelde gemeenten houden wij samen met advocaten een spreekuur echtscheiding. Alle vragen over echtscheiding en wat daarbij komt kijken, kunt u dan stellen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor wie is dit spreekuur?

Inwoners van deze gemeenten zijn welkom met hun vragen over echtscheiding. Ook kinderen en andere betrokkenen, zoals grootouders, docenten en instanties zijn welkom.

Wat biedt het spreekuur?

U kunt een afspraak maken voor een gesprek van 20 minuten, waarin een maatschappelijk werker en een advocaat u informatie verstrekken. Het gesprek is vertrouwelijk en is bedoeld om inzicht te geven aan betrokkenen (vooral de eventueel betrokken kinderen) hoe zij kunnen omgaan met een echtscheiding.
Wanneer tijdens het spreekuur blijkt dat u meer of andere hulp nodig hebt, dan krijgt u tijdens het gesprek informatie over de mogelijkheden. Zo nodig ontvangt u informatiemateriaal over diverse onderwerpen zoals alimentatie, omgang en ouderlijk gezag.

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor het echtscheidingsspreekuur, dan kunt u ons op werkdagen bellen: 088 784 64 64.


Meer informatie

Als u kinderen heeft, komen er specifieke zaken kijken bij een echtscheiding; zowel op emotioneel vlak als op het gebied van regelingen en afspraken. Meer informatie over het zo goed mogelijk regelen van de echtscheiding voor uw kinderen, vindt u op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin van uw woonplaats.