menu

Gespreksgroep/training

Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten

Groepswerk is een vorm van maatschappelijk werk waar het accent ligt op het leren. Bijvoorbeeld het leren verwerken van een verlies of een scheiding. Ook kunt u of uw kind door deel te nemen aan een groep inzicht krijgen in hoe u reageert op bepaalde situaties en elkaar onderling steunen.

Oefening, steun en tips

In een groep komt u met een groepje mensen een aantal keren bij elkaar en gaat u in gesprek over bepaalde thema's. Het is prettig om lotgenoten te ontmoeten, mensen die aan een half woord of een enkel gebaar genoeg hebben om te weten wat u bedoelt. Verder kunt u oefenen, elkaar onderling steunen en tips geven.

Wij organiseren groepen voor kinderen, jongeren en volwassenen, rond diverse onderwerpen, zoals: assertiviteit, rouwverwerking, echtscheiding, sociale vaardigheden en sociale weerbaarheid. Deze worden op diverse locaties in ons werkgebied georganiseerd en altijd begeleid door een of twee maatschappelijk werkers. We vragen voor deelname aan een groep of cursus een bijdrage in de kosten (gemiddeld € 20,-).

Aanbod

U kunt deelnemen aan de volgende gespreksgroepen:

Assertiviteit - Barneveld, Ede, Elburg, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek
Gescheiden opvoeden - Apeldoorn
kr8kidzz - Apeldoorn, Barneveld, Ede
Kies - Apeldoorn
Zicht op je toekomst - Apeldoorn
Sociale Vaardigheden - Barneveld, Ede, Nijkerk
Sociale Vaardigheden (SOVA) jongeren (14-16 jaar) - Harderwijk

Meer informatie/aanmelden

Voor meer informatie/aanmelden kunt u contact opnemen met Stimenz: telefoonnummer 088 784 64 64. Voor informatie over gespreksgroepen in Nijkerk, kunt u terecht bij de gebiedsteams.