Naar hoofdcontent

Bewoners Apeldoorn Noordoost in de spotlights

17-05-2022
Nieuws
Afbeelding flyer

Het maakt een groot verschil als inwoners en professionals samenwerken! De oogst van die samenwerking laten ze in Apeldoorn Noordoost daarom weer graag zien. Want er gebeurt zoveel goeds in de wijken. Wie benieuwd is naar welke initiatieven het afgelopen jaar zijn ontwikkeld in Apeldoorn Noordoost, is van harte welkom tijdens het Noordoogst Podium dat op woensdag 22 juni a.s. Het podium wordt voor de derde keer georganiseerd en wordt een feestelijke middag voor jong en oud, dus neem vooral je kinderen mee.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de verhalen van wijkbewoners. Zij staan op het podium. De bewoners hebben de hoofdrol en inspireren andere bewoners en professionals om ook initiatief te nemen, de samenwerking te zoeken bij vragen om ondersteuning. Het Noordoogst Podium vindt plaats in Sporthal Mheenpark (Zilverschoon 112 in Apeldoorn). De zaal is geopend vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur is de aftrap en het programma is om 19.30 uur afgelopen. Het belooft een feestelijke middag te worden met muziek, eten en ontmoeting. Er zijn ook spelletjes en springkussens voor kinderen. De organisatie hoopt op mooi weer, dan kan het Noordoogst Podium buiten naast Sporthal Mheenpark plaatsvinden. (Je kunt hier de flyer downloaden)

Het Noordoogst Podium is een initiatief van Samen055-partners in Apeldoorn Noordoost: Stimenz, gemeente Apeldoorn, MEE Veluwe en Accres Sportservice – Uniek Sporten, Fontein PKN.