Naar hoofdcontent

'Ik Ook Van Jou' gaat weer van start!

08-02-2024
Nieuws
Persbericht Ikookvanjou

Verlang je ook naar een sterke relatie die tegen een stootje kan? Wil je er samen aan werken je relatie nóg leuker te maken? Doe dan mee met ‘Ik Ook Van Jou’, de relatietraining boordevol inspiratie, praktische voorbeelden en handige tools voor een fijne relatie.

De training bestaat uit zeven modules: vier online modules die je thuis kunt doen op een door jou gekozen moment en drie geplande ‘avondjes uit’. Tijdens de avondjes uit krijg je input van professionele trainers. IOVJ is géén groepstraining en je hoeft geen persoonlijke dingen te delen met andere stellen.

De relatietraining wordt in Apeldoorn aangeboden door Stimenz. De kosten van deze training zijn €50,- p.p., hier zitten de benodigde materialen bij in. Mochten de kosten een probleem zijn, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen.

De training ‘Ik Ook Van Jou’ start in week 10 met de eerste online module. Meer informatie over de training en de data vind je op de pagina Relaties. Aanmelden kan tot 26 februari via ikookvanjouapeldoorn@stimenz.nl.