Naar hoofdcontent

JOGG-Teamfit helpt sportverenigingen nog gezonder te worden

31-03-2022
Apple g36a82121a 1920

Na een goeie training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met lekker eten, natuurlijk, en voor ieder wat wils!

Sporten is leuk en draagt bij aan een gezonde leefstijl, een gezond gewicht en minder stress. En daar hoort een gezonde sportomgeving bij. Dat betekent: gezonder eten en drinken, een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholbeleid. De JOGG-Teamfit coach helpt sportverenigingen daarbij.

Dus bent u als vrijwilliger actief bij een vereniging of een bestuurslid? Sport u bij een vereniging? Of staat u langs de lijn? En ziet u een gezondere sportomgeving wel zitten? Ga dan samen met een JOGG-Teamfit coach aan de slag! JOGG-Teamfit werkt samen met Stimenz, Sportservice Apeldoorn en gemeente Apeldoorn.

Kleine aanpassingen hebben al resultaat
Verenigingen hoeven echt niet alles op de kop te zetten en nieuwe leveranciers te zoeken. Zo is het plaatsen van gezonder aanbod op een zichtbare plek al een eerste stap. Een watertap op de bar is ook een mooi gezond voorbeeld. De JOGG-Teamfit coach heeft nog veel meer tips en staat klaar om samen met de vereniging aan de slag te gaan.

Doe mee!
Verenigingen kunnen zich gratis opgeven voor de JOGG-Teamfit coach via één van de Apeldoornse verenigingsondersteuners: Arjan de Groot, adegroot@accres.nl telefoon: 06 82 37 0418 Tjeerd Lemstra, t.lemstra@stimenz.nl telefoon: 06 50 45 8365

Vragen?
Kijk voor meer informatie over JOGG-Teamfit op de website van Sportservice Apeldoorn.