menu

Apeldoorn Pakt Aan organiseert op woensdag 20 september a.s. een Proeverij voor vrijwilligerswerk

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan heeft Apeldoorn Pakt Aan wat interessants voor jou. Onbekend maakt onbemind. Dat geldt zeker voor vrijwilligerswerk. Daarom organiseert Apeldoorn Pakt Aan op woensdag 20 september a.s. een Proeverij voor vrijwilligerswerk van 16.00 tot 20.00 uur in en rondom Coda en Gigant.

Ontmoet organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers
De Proeverij is bedoeld voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Met deze Proeverij willen we (toekomstige) vrijwilligers uit Apeldoorn de mogelijkheid geven om hun talenten te koppelen aan vrijwilligerswerk. Of het nu gaat om cultuur, zorg en welzijn, natuur, milieu en dieren, religie en spiritualiteit, onderwijs en opvoeding of sport en bewegen, iedereen is welkom. Voor de vrijwilligers die nog niet weten over welke talenten zij beschikken, zijn er allerlei leerzame activiteiten, testen en presentaties.

Behalve ruim 65 organisaties die graag willen laten zien wat vrijwilligers bij hen kunnen komen doen, is er ook aan de kinderen van vrijwilligers gedacht. Zij kunnen deelnemen aan een voor hen speciaal georganiseerde workshop, gebaseerd op de tentoonstelling Paper Art.

Delen via: