menu
Bereikbaarheid en basisdienstverlening tijdens uitbraak Corona-virus
Wij zijn telefonisch bereikbaar

Bereikbaarheid en basisdienstverlening tijdens uitbraak Corona-virus

Stimenz is bereikbaar en de basisdienstverlening  blijft overeind

Wij doen er alles aan bij te dragen aan het inperken van de uitbraak van het Corona. Al onze locaties zijn daarom tijdelijk gesloten (in ieder geval tot en met dinsdag 28 april) en dat geldt ook voor de jongerencentra en de ontmoetingsplekken in Apeldoorn. Verder zijn alle (groeps)activiteiten, bijeenkomsten en trainingen afgelast.

Onze dienstverlening loopt door maar op een andere manier dan dat u van ons gewend bent. Wij blijven telefonisch bereikbaar, we vergroten onze online mogelijkheden en de basisdienstverlening blijft overeind. De komende dagen kijken we daarnaast actief hoe wij op andere manieren hulp en ondersteuning aan kwetsbaren in de samenleving kunnen bieden. En we beraden ons op de inzet van vitale functies.

Bereikbaarheid

Stimenz is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 088 784 64 64 of mail info@stimenz.nl. Onze medewerkers werken thuis en zijn ook rechtstreeks bereikbaar via telefoon, app en mail.

Telefonische spreekuren en telefonische afspraken

De spreekuren van de sociaal raadslieden en het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz worden voorlopig telefonisch gehouden. Inwoners kunnen bellen tijdens de spreekuurtijden (zie website). Voor het maken van een afspraak voor telefonisch overleg kan men bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bellen via 088 784 64 64 of mailen info@stimenz.nl.

 

Delen via: