menu
Centenkwesties Apeldoorn gaat weer starten
inloopspreekuren Centenkwesties bij het Bolwerk en Don Bosco

Centenkwesties Apeldoorn gaat weer starten

Nu in Corona-crisistijd de richtlijnen worden versoepeld, worden ook de inloopspreekuren Centenkwesties weer opgestart. Om te beginnen bij Don Bosco en het Bolwerk. Met ingang van 8 juni 2020:

  • Don Bosco, Sluisoordlaan 200: op de maandagen van 10.00 - 12.00 uur
  • Het Bolwerk, Ravelijn 55: op de donderdagen van 12.30-14.30 uur

Er is een verplichte gezondheidscheck bij de deur. Als u mogelijke symptomen heeft van Covid-19, verzoeken wij u thuis te blijven.

Centenkwesties is de plek voor alle vragen over geldzaken
Vragen over bijvoorbeeld kwijtschelding, toeslagen, budgetplan, achterstanden, scheiden of schulden? Inwoners van Apeldoorn kunnen met vragen terecht bij een spreekuur Centenkwesties in hun wijk. Centenkwesties helpt  mensen (weer) grip te krijgen op hun geld. Dat kan op verschillende manieren. Besproken wordt welke ondersteuning iemand nodig heeft. Misschien is deze al geholpen met het ordenen van de financiële administratie. Misschien heeft men meer aan een inkomenscheck of heeft men hulp nodig om schulden op te lossen.

Tijdens het spreekuur zijn een schulphulpverlener, maatschappelijk werker en sociaal raadsvrouw/man aanwezig. Daarmee is alle deskundigheid in huis. Het spreekuur is erop gericht dat een bezoeker van het spreekuur met een antwoord, juiste aanmelding of afspraak naar huis gaat.

Delen via: