menu

Hfftig organiseert workshop ‘Leren leren’

Veel jongeren hebben moeite met leren, met de hoeveelheid en om zichzelf te motiveren om er mee aan de slag te gaan. Daar zijn allerlei verklaringen voor, maar vaak is het ook een kwestie van 'leren hoe je het beste kunt leren'.

Hfftig helpt jongeren op weg naar participatie en het vinden van eigen oplossingen. Zij deelt graag een cadeautje uit aan alle jongeren.

Tamar van der Meer geeft twee workshops:

  • 'Plannen & organiseren van huiswerk'
  • 'Leren motiveren', over hoe je leren leuk kunt maken voor jezelf.

Tamar van der Meer is naast vrijwillige coach bij Hfftig ook professioneel studiecoach bij het Centrum voor StudieCoaching en HuiswerkBegeleiding.

Inhoud workshops

In de workshop 'plannen & organiseren van huiswerk' gaan we samen op zoek naar wat de handigste manier is om huiswerk goed en op tijd af te krijgen. Dat kan voor iedereen anders zijn. Tijdens de workshop werken we aan een eigen Persoonlijk Plan van Studie Aanpak. Aan de orde komt: doelbewust leren, keuzes maken en aandacht erbij houden.
In de workshop ‘leren motiveren’ gaan we aan de slag met jouw mindset of jouw gedachten om  je te helpen bij het leren. Het bestaat uit de volgende onderdelen:  te leren ontspannen, doelgericht werken en jezelf motiveren.

Datum en locatie

  • Dinsdag 29 september: Plannen & organiseren, van 16:30 tot 18:00 uur
  • Maandag 12 oktober: Leren motiveren, van 16:30 tot 18:00 uur
  • Locatie: Molenstraat 151, bij Educatief Centrum de IJssel.

Kosten: 10 euro p.p.; (oud-) Hfftig jongeren en Leerlingen van Educatief Centrum de IJssel gratis!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij Iñez Hallewas: i.hallewas@stimenz.nl. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Vol is vol!

Meer informatie

Delen via: