menu

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting voor inwoners uit Putten

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Inwoners uit Putten kunnen hierbij ondersteuning krijgen van de Sociaal Raadslieden van Stimenz. Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.

Op afspraak
Wie graag hulp wil bij het invullen van de belastingaangifte, kan een afspraak maken met één van de Sociaal Raadslieden. Mail hiervoor naar: e.oldehanhof@stimenz.nl of bel met 088 - 784 64 64 en vraag naar Eva Floor olde Hanhof. Afspraken worden gepland op woensdag 30 maart 2016 tussen 09.30 en 16.00 uur aan de Engweg 8C in Putten

Goed voorbereid
Er zijn enkele documenten nodig om de belastingaangifte goed te kunnen invullen. De Sociaal Raadslieden geven voorafgaand aan de afspraak aan welke documenten belangrijk zijn om mee te nemen. Op die manier kan de aangifte snel worden ingevuld.

Het is in ieder geval noodzakelijk om over een DigiD te beschikken. Wie nog geen DigiD heeft, doet er goed aan deze zo snel mogelijk aan te vragen via: www.digid.nl. Het duurt namelijk een aantal werkdagen voordat de activeringscode thuis wordt ontvangen.

Meer weten over het aanbod van Stimenz in Putten? Klik dan hier.

Delen via: