menu
Hulp bij belastingaangifte voor inwoners uit gemeente Putten
Hulp bij belastingaangifte [foto: Pixabay]

Hulp bij belastingaangifte voor inwoners uit gemeente Putten

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting 2019. De sociaal raadslieden van Stimenz bieden in samenwerking met Humanitas ondersteuning bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2019.  Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.

Afspraak maken
Wie graag hulp wil bij het invullen van de belastingaangifte, kan een afspraak maken via de sociaal raadslieden. Men kan hiervoor iedere dinsdag t/m donderdag van 8.30 tot 12.30 uur telefonisch contact opnemen via 088 784 64 64. De afspraken zullen plaats vinden in Stroud in Putten.

Tijdig een DigiD aanvragen
Het is in ieder geval noodzakelijk om over een DigiD te beschikken. Wie nog geen DigiD heeft, doet er goed aan deze zo snel mogelijk aan te vragen via www.digid.nl. Wie hier hulp bij nodig heeft, kan iedere woensdag van 9:30 tot 10:30 uur terecht bij het financiel café in de Stroud. Het duurt een aantal werkdagen voordat de activeringscode thuis wordt ontvangen en men de DigiD kan gebruiken. 

Delen via: