menu
JIP Apeldoorn 25 jaar!
JIP-medewerkers Steven en Iris

JIP Apeldoorn 25 jaar!

Het JIP (Jongeren Informatie Punt) in Apeldoorn bestaat 25 jaar. Op maandag 28 september jl. is het jubileumjaar van het JIP coronaproof geopend met een traktatie voor jongeren. Tussen 14.00 en 16.00 uur stond op de stoep voor het JIP de ijskar van Van Swoll. Daarmee is jubileumjaar van start gegaan, gedurende dit jaar worden diverse acties en activiteiten georganiseerd.

Info, advies en ondersteuning speciaal voor jongeren
Al 25 jaar kunnen jongeren tussen 12 en 27 jaar met elke vraag terecht. De medewerkers van het JIP begrijpen dat er heel veel op jongeren af komt. Ze moeten voortdurend keuzes maken. Soms is de beslissing makkelijk, een andere keer is het fijn om meer informatie of wat hulp en advies te krijgen. Het JIP helpt graag.

 Normaal gesproken is het JIP aan de Asselsestraat 65 elke werkdag tussen 13.00 en 17.00 uur geopend.  Maar dit is door de coronamaatregelen tijdelijk even anders. Jongeren zijn welkom op dinsdag, woensdag en vrijdag en moeten vooraf een afspraak maken. Dit kan heel eenvoudig via whatsapp, mail, telefoon of Instagram. Zij kunnen dan terecht bij een JIP-medewerker die luistert en vertrouwelijk met de vragen om gaat. Er zitten geen kosten verbonden aan de dienstverlening van het JIP. Het JIP is onderdeel van Stimenz.

Delen via: