menu
Onderzoek onder Apeldoornse jongeren naar gebruik naar online media
Manon Wolters heeft jouw mening nodig.

Onderzoek onder Apeldoornse jongeren naar gebruik naar online media

Voor haar afstudeeronderzoek HBO-communicatie doet Manon Wolters voor Stimenz onderzoek naar het gebruik van online media door Apeldoornse jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Juist in deze lastige periode is hetbelangrijk dat we jongeren goed bereiken zodat ze weten van Stimenz voor hen kan doen. Wie helpt Manon aan informatie voor haar afstudeeronderzoek voor Stimenz?

BEN JIJ TUSSEN DE 16 EN 27 JAAR EN WOON JIJ IN APELDOORN? DAN HEB IK JOUW HULP NODIG!

Ik ben dit jaar begonnen met afstuderen bij Stimenz in Apeldoorn, waar ik een heel tof onderzoek ben begonnen naar de wensen en behoeften van jongeren tussen de 16 en 27 jaar in Apeldoorn ten aanzien van de communicatie over de diensten/projecten van Stimenz.

De enquête duurt maar 5-10 minuten en daarmee help je mij aan een hele hoop relevante informatie voor mijn onderzoek. Het leuke is, ik mag ook nog eens 3 bioscoopbonnen verloten! Dus als je onderaan de enquête je e-mail achterlaat, maak jij hier kans op. Uiteraard hoef je niet mee te doen als je de enquête liever anoniem houdt.

Ben jij dus tussen de 16 en 27 jaar oud en woon je in Apeldoorn dan hoop ik dat je mij wil helpen door deze enquête in te vullen. Alvast heel erg bedankt!

https://forms.gle/zB1EVJjScw4fFxDV9

Delen via: