menu

Op zoek naar mooi, zinvol en vooral leuk vrijwilligerswerk met gezinnen?

Home-Start en Home-Start+ in Apeldoorn zoeken betrokken vrijwilligers die praktische hulp en vriendschap aan gezinnen willen bieden. Soms kan het door allerlei verschillende situaties net even wat zwaarder zijn voor ouders. Een luisterend oor en wat steun kan dan net het verschil maken.

Men zoekt vrijwilligers die zich kunnen verplaatsen in het reilen en zeilen van gezinnen met tenminste één kind in de leeftijd van 0 tot 7 jaar (Home-Start) en gezinnen met kinderen van 7 tot 14 jaar (Home-Start+). Wie ervaring heeft met het opvoeden van kinderen en een dagdeel per week beschikbaar is, is van harte welkom op de informatiebijeenkomst op dinsdag 26 september 2017 van 13.00 tot 14.30 uur bij Stimenz (Brinklaan 268 in Apeldoorn).

Vrijwilligers worden goed begeleid en krijgen een training voordat zij worden ingezet bij een Home-Start gezin. Binnenkort (week 41) wordt gestart met de voorbereidingstraining. Interesse? Neem dan contact met het Centrum voor Jeugd en Gezin in Apeldoorn (T 055 357 88 75 of mail info@cjgapeldoorn.nl). Meer informatie staat ook op de website van het CJG in Apeldoorn.

Delen via: