menu

Oudercontactgroep

| door:

U bent een ouder van een meerderjarig kind en maakt zich zorgen. Voor uw gevoel heeft u er alles aan gedaan om uw kind op weg te helpen, maar het lijkt niet te lukken. U komt er zelf niet meer uit, bent er moe van en zou graag willen dat uw kind goed terecht komt.

Maakt u zich ook zorgen over uw meerderjarig kind? Dan is deze oudercontactgroep misschien iets voor u. U zult elkaars verhalen herkennen. Deel uw ervaringen met andere ouders en wissel tips en trucs met elkaar uit.


Datum en locatie

Datum: start bij voldoende deelnemers

Waar: Stimenz, Brinklaan 268, Apeldoorn

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten of u aanmelden voor deze groep, bel of mail dan:
Martha Valk: 088-7846431 / m.valk@stimenz.nl


Praktijkverhalen

“We maken ons zorgen om onze zoon. Hij is 25 jaar en het is hem nog niet gelukt om een opleiding te behalen. Hij heeft vaak wel een baantje, maar het lukt hem niet deze vast te houden. Hij brengt veel tijd door op zijn kamer. De spanning in huis is te snijden. We praten vaak met hem en zeggen dat hij nu echt iets van zijn leven moet maken, maar hij  voelt dit als druk en doet dan nog minder dan hij al deed.”

"Ik maak me zorgen om mijn dochter. Ze is 27 en woont sinds 2 jaar op zichzelf. Ze staat bijna elke dag op de stoep. Ze vertelt vaak verhalen over wat haar allemaal overkomt, echt vreselijke dingen. Pas kon ze de huur weer eens niet betalen. Toen heb ik geld geleend van m’n zus om het voor haar te betalen. Dit was niet de eerste keer dat ik financieel moest bijspringen."



Delen via: