menu
Spreekuur Centenkwesties nu in alle vier stadsdelen van Apeldoorn
hulp bij belastingaangifte

Spreekuur Centenkwesties nu in alle vier stadsdelen van Apeldoorn

Met ingang van januari 2020 worden in de vier Apeldoornse stadsdelen spreekuren Centenkwesties gehouden. Centenkwesties is in 2015 gestart in de Maten het is een inloopspreekuur voor inwoners van de gemeente Apeldoorn met vragen over geld en schulden. Ze krijgen advies of ondersteuning, passend bij hun vraag. Het spreekuur is een samenwerking tussen Stimenz, gemeente Apeldoorn, CODA, Don Bosco, Over Rood en MEE Veluwe.

Centenkwesties is de plek voor alle vragen over geldzaken
Vragen over bijvoorbeeld kwijtschelding, toeslagen, budgetplan, achterstanden, scheiden of schulden? Inwoners van Apeldoorn kunnen met vragen terecht bij een spreekuur Centenkwesties in hun wijk. Centenkwesties helpt  mensen (weer) grip te krijgen op hun geld. Dat kan op verschillende manieren. Besproken wordt welke ondersteuning iemand nodig heeft. Misschien is deze al geholpen met het ordenen van de financiële administratie. Misschien heeft men meer aan een inkomenscheck of heeft men hulp nodig om schulden op te lossen.

Tijdens het spreekuur zijn een schulphulpverlener, maatschappelijk werker en sociaal raadsvrouw/man aanwezig. Daarmee is alle deskundigheid in huis. Het spreekuur is erop gericht dat een bezoeker van het spreekuur met een antwoord, juiste aanmelding of afspraak naar huis gaat.

Wanneer en waar?
Men kan gewoon binnen lopen tijdens de spreekuren van Centenkwesties en hoeft geen afspraak te maken. Hieronder een overzicht van de locaties en tijden van de spreekuren. Luister ook naar het interview op RTV Apeldoorn.

Delen via: