menu

Start gespreksgroep Dementie en mantelzorg

Icare Verpleging en Verzorging in Elburg/'t Harde/Doornspijk en Stimenz organiseren samen een gespreksgroep 'Dementie en mantelzorg'.

Tineke van den Berg, wijkverpleegkundige Icare: 'Wij begrijpen dat de zorg voor een familielid met dementie best zwaar kan zijn. Daarom willen wij, samen met Stimenz, in de gemeente Elburg een gespreksgroep voor mantelzorgers starten.'

Een gespreksgroep biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen en van gedachten te wisselen met anderen die in soortgelijke omstandigheden verkeren. In een reeks van zes bijeenkomsten zullen mantelzorgers verschillende onderwerpen bespreken en ervaringen uitwisselen. Hiebij kunnen onderwerpen aan bod komen als: wat is dementie, wat betekent het om mantelzorger te zijn en hoe ziet u de toekomst? 

Datum en locatie 

Datum: Vrijdag 10 en 24 september, 1, 8 en 15 oktober 2015 en in november (wordt nog gepland).
Tijd: 10.00 - 11.30 uur.
Locatie: Oldenboschweg 15, 8084 AV 't Harde.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Gezamenlijk bieden stichting Wiel, WZU, de Voord, Icare en Stimenz u deze gespreksgroep gratis aan.

Mocht u op de data of het tijdstip niet kunnen, dan kunt u zich wel opgeven. De coördinator zal dan kijken naar een ander moment. De groep zal bestaan uit maximaal 12 deelnemers, waarvan maximaal 2 familieleden per gezin.

Meer informatie/aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Tineke van den Berg van Icare: 
06-23172778; t.vandenberg@icare.nl

Delen via: