menu
Stimenz biedt vanaf 1 april a.s. ook sociaal werk in de gemeente Voorst
Aandacht voor het Stimenz-team Voorst tijdens de voorbereidingen

Stimenz biedt vanaf 1 april a.s. ook sociaal werk in de gemeente Voorst

Een nieuw team voor algemeen maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk en schuldhulpverlening

Vanaf 1 april zullen de sociaal werkers van Stimenz voor alle inwoners van de gemeente Voorst het aanspreekpunt zijn voor algemeen maatschappelijk werk en schoolmaatschappelijk werk. Verder heeft het Stimenz-team Voorst kennis en ervaring op het gebied van schuldhulpverlening. Dus ook met vragen over schulden kunnen inwoners bij dit team terecht.

Het Stimenz-team Voorst

Inwoners van de gemeente Voorst kunnen contact opnemen met het Stimenz-team via het CJG in Voorst (tel 0571-745150 / info@cjgvoorst.nl) of via Maatschappelijk Netwerk Voorst (tel 0571-745111 / info@mnvoorst.nl).
Binnenlopen kan ook: op maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur, in het Kulturhus Jachtlust (Jachtlustplein 11 in Twello).

Contactpersonen in de dorpskernen

Stimenz is werkzaam in de dorpskernen Bussloo, De Vecht, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp en Wilp-Achterhoek. Stimenz werkt met vaste contactpersonen voor één of meerdere dorpskernen. Deze sociaal werkers zijn hier aanspreekpunt voor zowel schoolmaatschappelijk werk (basisonderwijs) als algemeen maatschappelijk werk.
Daarnaast is er een vaste schoolmaatschappelijk werker op Veluws College Twello en AOC Oost. 

Meer informatie: www.stimenz.nl/voorst

 

Delen via: