menu

Training Centenkwesties voor vrijwilligers in Apeldoorn

In Apeldoorn worden sinds kort inloopspreekuren gehouden waar mensen terecht kunnen met vragen over geld: Centenkwesties. Veel vrijwilligers hebben vanuit verschillende rollen contact met inwoners van Apeldoorn. Speciaal voor al deze vrijwilligers biedt Apeldoorn Pakt Aan in samenwerking met Centenkwesties op maandag 23 maart een training over geld aan bij CODA dok Zuid.

Tijdens deze training leren de deelnemers de ins en outs over financiën. Niet alleen voor zichzelf, maar ook zodat ze weten hoe je het gesprek hierover kan voeren. Ook worden er tips gegeven over wat je kunt doen als er bijvoorbeeld het vermoeden is dat er bij iemand financiële problemen spelen. En hoe iemand kan worden doorverwezen naar de juiste plek.

De training ‘Centenkwesties voor vrijwilligers’ wordt gehouden op maandag 23 maart van 19.00 tot 20.30 uur in CODA dok Zuid (1e Wormenseweg 460, Apeldoorn). De training wordt georganiseerd door Apeldoorn Pakt Aan en Centenkwesties. Er zijn geen kosten aan verbonden.  

Ben jij vrijwilliger  en heb je interesse in deze training? Meld je dan aan via de website van Apeldoorn Pakt Aan: www.apeldoornpaktaan.nl

Centenkwesties is een samenwerking tussen: Gemeente Apeldoorn, CODA, Stimenz, MEE Veluwe, Don Bosco en Over Rood.

Delen via: