menu
Twee nieuwe cursussen 'Handiger worden op de computer' in Apeldoorn (Orden)
samen een digicursus volgen

Twee nieuwe cursussen 'Handiger worden op de computer' in Apeldoorn (Orden)

Denkt u wel eens: “Was ik maar wat handiger op de computer?” Doe dan mee met een van de digi-cursussen in de Spitsbergenschool, Morinistraat 6, in de wijk Orden. De cursussen beginnen op dinsdag 3 maart. U kunt kiezen tussen een cursus voor beginners en een vervolgcursus.

De cursussen

Heeft u nog nooit met een computer gewerkt of is uw kennis helemaal weggezakt? Doe dan mee aan de beginnerscursus “Klik en Tik”.

Heeft u al wat ervaring en wilt u meer leren? Dan is de vervolgcursus iets voor u. In deze cursus kunt u aangeven wat u wilt leren, bijvoorbeeld over DigiD of hoe u online informatie vindt over de school van uw kind.

Acht lessen

De cursussen duren acht weken en u heeft één keer per week les. De vervolgcursus is van 9.00 tot 10.15 uur en de lessen voor beginners duren van 10.30 tot 11.45 uur. In de schoolvakanties is er geen les. Docenten van CODA Taalhuis geven de cursus. Zij houden rekening met wat u kunt op de computer en nemen rustig de tijd om u te helpen.

Meedoen

De cursussen zijn voor iedereen en u kunt ook meedoen als u nog nooit met een computer heeft gewerkt. Heeft u al eerder zo’n cursus gevolgd maar wilt u nog een keer meedoen? Geeft u zich dan gerust weer op. U mag deelnemen als u niet aan het inburgeren bent. Er is plaats voor tien deelnemers.

Informatie en aanmelden

De cursus is gratis, inclusief koffie en thee. U hoeft zelf geen computer mee te nemen want voor elke deelnemer staat er één klaar in het leslokaal. Aanmelden kan door te bellen naar telefoonnummer 088 784 64 64. U kunt ook een inschrijfformulier invullen en inleveren bij de balie van Stimenz, Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn.

Meer informatie, het inschrijfformulier en het lesrooster vindt u op www.stimenz.nl/opstap.

Delen via: