menu
Winnende foto Fotochallenge-Apeldoorn week 1
De winnende foto van week 1, gemaakt door Arian Wilzing De jury: de jury: "Een creatieve foto met een typisch Hollandse sfeer en op het juiste moment afgedrukt."

Winnende foto Fotochallenge-Apeldoorn week 1

De winnende foto van de eerste week van de Fotochallenge-Apeldoorn is gemaakt door Arian Wilzing. Het commentaar van de jury: "Een creatieve foto met een typisch Hollandse sfeer en op het juiste moment afgedrukt."

In de eerste week van de challenge ontving de jury maar liefst 141 inzendingen. Inmiddels stromen de foto’s voor de tweede week al weer binnen. Zowel van nieuwe inzenders, als van mensen die de challenge zijn aangegaan en er opnieuw op uit trekken.  

De jury wordt gevormd door vier Apeldoornse vrijwilligers: Fons Nolte, Sanne Jans, Robert Germeraad en Ron Floor. Voor hen ligt er wekelijks een flinke taak die ze met veel enthousiasme hebben opgepakt.

Iedereen kan meedoen met de fotochallenge, jong en oud, elke dag weer. Alle informatie over de spelregels, de jurering en de thema’s per dag staan op https://stimenz.nl/fotochallenge-apeldoorn/

Delen via: