menu
Winnende foto Fotochallenge-Apeldoorn week 3
winnende foto week 3 gemaakt door Hilde Hulshof

Winnende foto Fotochallenge-Apeldoorn week 3

De winnende foto van de derde week van de Fotochallenge-Apeldoorn is gemaakt door Hilde Hulshof (thema: silhouet). Het commentaar van de jury: “Originele speelse foto, mooi camerastandpunt, mooi contrast tussen de blauwe lucht en het donkere silhouet, onderwerp hangt mooi vrij in de lucht. De fotograaf heeft op het juiste moment afgedrukt."

De eerste 30 dagen van de Fotochallenge-Apeldoorn zitten er bijna op. Maandag 29 juni wordt de winnaar van de vierde week gekozen. Daarna zijn er nog 2 thema’s voor 2 dagen. Uit alle inzendingen zal begin juli de winnaar over het geheel worden gekozen en daarmee is de challenge ten einde. Mooi om te zien dat een flink aantal mensen er elke dag op uit zijn getrokken en een foto hebben ingestuurd. Zij zagen deze challenge als een mooie aanleiding om er dagelijks met een doel op uit te gaan. En daar was het ook om te doen.

Gemiddeld zijn er 100 foto’s per week ingestuurd waar bijzonder mooie, creatieve en sprekende foto’s tussen zitten. Opvallend is dat tussen de inzenders een 13 jarige zit die al meer dan 10 thema’s heeft aangegrepen om er op uit te gaan. Alle informatie over de spelregels, de jurering en de thema’s per dag staan op https://stimenz.nl/fotochallenge-apeldoorn/

 

Delen via: