Naar hoofdcontent

TOTZO gaat weer van start op zaterdag 14 oktober

27-06-2023
TOTZO 2023 foto Istock

TOTZO gaat weer van start op zaterdag 14 oktober. TOTZO is een ontmoetingsinitiatief dat mensen uit Apeldoorn bij elkaar wil brengen met als doel om nieuwe mensen te ontmoeten. Samen gezellige activiteiten ondernemen en wie weet komen daar wel mooie vriendschappen uit voort.

Afgelopen voorjaar waren er weer mooie TOTZO-bijeenkomsten waar weer mooie ontmoetingen zijn ontstaan en die we hebben afgesloten met een gezellig eindfeest!

We zijn ontzettend blij dat TOTZO ook dit najaar weer gaat starten! Dus ben jij op zoek naar nieuwe contacten? Zou je graag samen met iemand anders wat leuks willen doen? Of ben je op zoek naar iemand om eens gezellig mee te praten? Geef je dan op voor TOTZO. Of je nu 30 of 50+ bent iedereen is welkom!

TOTZO bestaat uit 4 bijeenkomsten en voor de liefhebber een eindfeest die in het kader staan van elkaar leren kennen en opzoek gaan naar gedeelde interesses. Om zo te ontdekken of je met iemand samen een match kan vinden om samen wat leuks te gaan doen. Het is belangrijk dat je aan alle 4 de bijeenkomsten deelneemt.

Data: 14 oktober| 28 oktober | 11 november| 9 december
Tijdstip: 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur (Inloop: 13.30 uur)
Kosten: €10,- (tijdens de vier bijeenkomsten zorgen wij voor de koffie/thee en wat fris)

(De kosten een financiële drempel om deel te nemen? Neem even contact op we denken graag met je mee)
Locatie: Ontmoet & Co, Roggestraat 35 (tegenover de brandweerkazerne)

We vinden het erg leuk als je ook komt. Aanmelden kan tot 10 oktober via: totzo@stimenz.nl

Je kunt hier de folder met informatie downloaden.