Naar hoofdcontent

TOTZO: Vriendschap dichtbij in Apeldoorn

03-03-2022
I Stock 923360882 voor Totzo

TOTZO gaat weer van start op zaterdag 12 maart. TOTZO is een ontmoetingsintiatief dat 50-plussers uit Apeldoorn bij elkaar wil brengen met als doel om nieuwe mensen te ontmoeten. Samen gezellige activiteiten te ondernemen en wie weet komen daar wel mooie vriendschappen uit voort.

Begin 2020 is TOTZO voor het eerst van start gegaan met een groep van 50 deelnemers. Er zijn hier verschillende nieuwe contacten uit ontstaan. Zo zijn er mensen die nu samen de hond uit laten, een groepje dat eens in de zoveel tijd met elkaar gaat eten en zijn er koffie maatjes ontstaan. We hebben mogen ervaren dat mensen weer opbloeien en zich gezien voelen in het contact met elkaar.

We zijn ontzettend blij dat TOTZO weer van start mag gaan! Dus ben jij 50+ en op zoek naar nieuwe contacten? Zou je graag samen met iemand anders wat leuks willen doen? Of ben je op zoek naar iemand om eens gezellig mee te praten? Geef je dan op voor TOTZO.

TOTZO bestaat uit 4 bijeenkomsten en een eindfeest die in het kader staan van elkaar leren kennen en opzoek gaan naar gedeelde interesses. Om zo te ontdekken of je met iemand samen een match kan vinden om samen wat leuks te gaan doen. Het is belangrijk dat je aan alle 4 de bijeenkomsten deelneemt.

Data: 12 maart | 26 maart | 9 april | 14 mei
Tijdstip: 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur (Inloop: 13.30 uur)
Kosten: €25,- (incl. een aantal consumpties en entree voor het feest)
Locatie: Ontmoet & Co, Roggestraat 35 (ingang Vosselmanstraat, tegenover de brandweer)

We vinden het erg leuk als je ook komt. Aanmelden kan tot 10 maart via: totzo@stimenz.nl

Je kunt hier ook de flyer downloaden.