Naar hoofdcontent

Uitnodiging Eigenwijks Inspiratie Festival

22-08-2023
Nieuws
Zonder titel 1664 x 607 px 1

Op 30 september organiseert Stimenz samen met Samen 055, Kemi Ra, Mee Samen, Don Bosco, Zuid Doet Samen en Zorggroep Apeldoorn het eerste Eigenwijks Inspiratie Festival.

Inwoners uit heel Apeldoorn en de omliggende dorpen krijgen tijdens het Eigenwijks Inspiratie Festival de kans om te laten zien wat zij het afgelopen jaar zelf hebben bereikt of betekend hebben voor hun wijk.

Het festival zet de initiatieven van inwoners in de spotlights door hen dit op hun eigen manier te laten presenteren. Daarnaast hoopt Stimenz met het festival andere inwoners te inspireren om ook aan de slag te gaan in hun wijk. “Wijken worden namelijk nog leuker door elkaar te ontmoeten en samen dingen te ondernemen.”

Iedereen uit Apeldoorn en de omliggende dorpen is welkom, er is voor iedereen wat te doen. Er zijn interessante workshops zoals een workshop kickboksen, activiteiten voor kinderen en verschillende hapjes en drankjes om te proeven. Het belangrijkste onderdeel van het festival is inspireren. Het festival biedt daarom naast het podium voor inwoners die al iets moois hebben neergezet, veel ruimte om in gesprek te gaan met elkaar om nieuwe ideeën te bespreken.

Het gehele festival is gratis (toegang, eten/drinken, activiteiten). Vooraf aanmelden is niet nodig. Het festival vindt plaats op 30 september van 13:00 tot 16:00 uur aan de Prins Willem-Alexander laan 1419 in Apeldoorn.

Bekijk hier de uitnodiging voor het festival met meer informatie.

Contact:

festival@stimenz.nl of 088 784 6464