Naar hoofdcontent

Wintermarkt in Apeldoorn Noordoost

02-01-2023
Nieuws
Makeup 1909386

Een feest voor alle inwoners in Apeldoorn Noordoost

Op woensdag 25 januari tussen 14.00 en 17.00 uur wordt een Wintermarkt in de wijk Apeldoorn Noordoost georganiseerd. Alle inwoners kunnen in en om het Bolwerk terecht bij allerlei activiteiten en interactieve en informatieve kraampjes.

Er wordt informatie gegeven over de verschillende initiatieven die er in de wijk zijn voor inwoners. En verschillende organisaties en ondernemers presenteren zich. Er zijn kraampjes met eten en drinken en er is een weggeefhoek met kleding. De gymzaal en de ruimtes boven worden omgetoverd tot een activiteitenplek voor de kinderen. Ze kunnen er schminken, knutselen, spelletjes spelen, ballonfiguurtjes maken. In de Corner kunnen jong en oud een pannenkoek versieren en lekker opeten.

Ook worden buiten het Bolwerk verschillende activiteiten georganiseerd. Naast de ingang kan men genieten van een warme chocolademelk. Op het podium komen diverse (wijk)optredens: muziek en dans.

De Wintermarkt Noordoost in het Bolwerk (Ravelijn 55) begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig.