Naar hoofdcontent

Buurtbank

I Stock 904599160

Welkom op de informatiepagina van de Buurtbank! Waarschijnlijk ben jij door een van onze contactpersonen uit de buurt op de Buurtbank gewezen. Ben je via een andere weg op deze pagina terecht gekomen? Neem dan contact op met Stimenz via de contactgegevens onderaan deze pagina, dan gaan we samen kijken of wij je verder kunnen helpen.

Aanmelden voor de Buurtbank
Woon jij in Apeldoorn en wil jij je inzetten voor een buurt waarin iedereen fijn kan leven en wonen? En wil jij daar aan bijdragen door dat te doen waar jij goed in bent? Geef dan jouw aanbod door aan de Buurtbank!

Regelmatig komen er vragen uit de wijk voorbij van mensen die ergens hulp bij kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld hulp bij praktische klussen in huis, administratie bijhouden, creatief bezig zijn, tuinieren, koken of sociale steun. En in elke buurt zijn buurtbewoners die graag een ander zouden willen helpen. Via de Buurtbank worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht.

De Buurtbank is een initiatief van Stimenz om bewoners in een buurt met elkaar te verbinden. De Buurtbank helpt met het leggen van de contacten in de buurt. Dat kan eenmalig, tijdelijk of langdurig zijn, maar altijd in overleg.

Klik hieronder op het stadsdeel of de wijk waar jij woont om je voor de Buurtbank aan te melden.

  • Orden (nog in ontwikkeling)

In Apeldoorn Zuidoost wordt gewerkt met het project Burenhulp. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met de buurtregisseur via onderstaande gegevens.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met een van de buurtregisseurs van Stimenz of bel naar 088 – 784 64 64:

Apeldoorn Noordoost
Dagmar van Kommer | d.vankommer@stimenz.nl

Apeldoorn Noordwest / Centrum

Yvonne Porn | y.porn@stimenz.nl

Apeldoorn Zuidwest
Ama Mual | a.mual@stimenz.nl

Apeldoorn Zuidoost
Aart de Graaf | a.degraaf@stimenz.nl