Naar hoofdcontent

Buurten & buren

I Stock 1155676643 Emotion

Stimenz maakt werk van een sociale samenleving waarin mensen zich goed voelen, fijn kunnen wonen en samen leven in hun buurt of wijk. Dat doen we onder andere door inwoners met elkaar in contact te brengen en te verbinden. We ondersteunen inwoners bij vraagstukken en (nieuwe) initiatieven. Daarbij werken we samen met andere organisaties in de wijk, met vrijwilligers en met actieve inwoners. Samen bouwen we aan leefbare en sociale buurten, wijken en dorpen.

Projecten en diensten

Sociaal Cultureel Werk

Blijf op de hoogte van inloopbijeenkomsten, cursussen en leuke activiteiten bij jou in de wijk.

Sociaal werk

Voor sterke wijken, buurten en dorpen met meer onderling contact tussen inwoners.

Inwonersondersteuning Apeldoorn

Persoonlijke ondersteuning van een sociaal werker.
I Stock 638505908

Sociaal cultureel werk

Wil je weten wat er te doen is in jouw wijk? Ben je op zoek naar leuke activiteiten. Wil je je inzetten voor de buurt en een steentje bijdragen? Neem dan contact op met de sociaal cultureel werkers in jouw buurt. Ze zijn actief binnen de ontmoetingsplekken in de wijk, waar ze inloopbijeenkomsten, cursussen en wijkactiviteiten organiseren. Zo kunnen buurt- en wijkgenoten laagdrempelig met elkaar in contact komen.

Sociaal werk

Sociaal werkers zetten zich in voor sterke wijken, buurten en dorpen. Ze brengen mensen met elkaar in contact en organiseren activiteiten en ondersteunen initiatieven waaraan iedereen mee kan doen. Mensen die in het dagelijkse leven een steuntje in de rug nodig hebben, worden geholpen zodat deze daarna zelfstandig of met een beetje hulp verder kunnen.

I Stock 1056085380
OIO Ede binnenwerk IMG 1855

Inwonersondersteuning Apeldoorn

Kom je er niet meer uit en gaat het tijdelijk even niet meer. Dan kan een sociaal werker van Stimenz jou persoonlijk ondersteunen. We doen het dan tijdelijk even samen om te zorgen dat je daarna weer verder kunt. Zelfstandig of met blijvende steun van mensen in je naaste omgeving als dat nodig is.

Wij helpen je graag verder. Bel of mail om je vraag te stellen of een afspraak te maken.

I Stock 1224838022
Medewerker Stimenz