Naar hoofdcontent

Een goede relatie onderhouden is niet vanzelfsprekend. En soms komen partners er samen niet uit. Heb je zorgen of twijfels? Wil je er over praten of dat er iemand met je meedenkt, dan kun je contact met ons opnemen.

Projecten en diensten

Relatiedesk Apeldoorn

Een goede relatie met je partner onderhouden is niet vanzelfsprekend. Helaas scheiden er meer mensen dan ooit. Wil je problemen voorkomen? Heb je twijfels over je relatie? Of wil je weten hoe je je scheiding het beste kunt regelen? Maak dan als eerste stap een afspraak met de Relatiedesk voor een onafhankelijk en kosteloos advies. Wij denken met je mee, zodat je helder krijgt wat de beste weg kan zijn voor jouw situatie.

I Stock 1287585474 relatiedesk 2
OIO Ede cover i Stock 508163490

Echtscheidingsspreekuur

Alle vragen over echtscheiding en wat daarbij komt kijken, kun je stellen tijdens de echtscheidingsspreekuren in Barneveld, Ede, Elburg, Nunspeet en Putten. Ben je inwoner van een van deze gemeenten dan ben je welkom met je vragen.

In het najaar starten we met de gesprekskring 'een nieuwe start na je scheiding', bekijk de flyer voor meer informatie.

Relatietraining 'Ik Ook Van Jou'

Verlang je ook naar een sterke relatie die tegen een stootje kan? En wil je er samen aan werken je relatie nóg leuker te maken? Doe dan mee met relatietraining voor stellen die voor duurzame liefde gaan. Boordevol inspiratie, praktische voorbeelden en handige tools.

Persbericht Ikookvanjou
Ik was na mijn scheiding het overzicht een beetje kwijt en af en toe best eenzaam. Ik had echt een steuntje in de rug nodig. Nu heb ik weer grip op mijn leven.
Theresa faber
Theresa Faber Moeder van 3 kinderen

Wij helpen je graag verder. Bel of mail om je vraag te stellen of een afspraak te maken.

I Stock 1224838022
Medewerker Stimenz