Naar hoofdcontent

Vrijwilligers

I Stock 923360882 voor Totzo

Vrijwilligers bij Stimenz zetten zich in bij buurt- of jongerencentra, zijn actief als taalmaatje of buddy of geven voorlichting aan ouderen. Ze organiseren activiteiten en evenementen in hun eigen omgeving, zijn actief als jongerencoach of ondersteunen tijdelijk een gezin. Verder zijn we actief binnen de ontmoetingsplekken en de jongerencentra in Apeldoorn. Vrijwilligers zijn van harte welkom om te ondersteunen bij de diverse activiteiten die hier plaatsvinden. Wil je meer weten of heb je zin om zelf vrijwilligerswerk te doen? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende dienst. Kom je er niet uit en wilt u graag wat hulp? Neem dan contact op met Apeldoorn Pakt Aan via info@apeldoornpaktaan.nl of kijk op www.apeldoornpaktaan.nl.

Projecten en diensten

Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan is hét centrum van vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Zij is er voor iedereen die iets te maken heeft met vrijwilligerswerk, op welke manier ook. Wij helpen vrijwilligers en organisaties elkaar te vinden. Ook verzorgen we cursussen en trainingen voor vrijwilligers

I Stock 496792560 handen
I Stock 175447177

Seniorenvoorlichting

Seniorenvoorlichting wordt aangeboden aan alle ouderen (70+) in gemeente Apeldoorn. Veel ouderen zijn niet bekend met of vaardig in de regelingen en voorzieningen die er voor hen zijn. Tijdens een eenmalig, vooraf aangekondigd huisbezoek geven getrainde (oudere) vrijwilligers voorlichting over regelingen, voorzieningen en diensten. Desgewenst geven ze ook gerichte informatie en advies.

Wij helpen je graag verder. Bel of mail om je vraag te stellen of een afspraak te maken.

I Stock 1224838022
Medewerker Stimenz