Naar hoofdcontent

‘Ik ook van jou’ relatietraining in Apeldoorn voor sterke stellen

16-02-2023
1 minuten leestijd
Persbericht Ikookvanjou

Verlang je ook naar een sterke relatie die tegen een stootje kan? En wil je er samen aan werken om je relatie nog leuker te maken? Doe dan mee met de relatietraining ‘ik ook van jou’. Boordevol inspiratie, praktische voorbeelden en handige tools.

Door de relatietraining ga je elkaar nóg beter leren kennen en waarderen. De training bestaat uit 7 modules; 4 modules doe je online en 3 modules doe je in een groepsbijeenkomst. Je gaat op een leuke en ontspannen manier met je relatie aan de slag.

De training start in de week van 13 t/m 19 maart 2023 met het online gedeelte. De bijeenkomsten in Apeldoorn zijn op: woensdagavond 5 april 2023, woensdagavond 10 mei 2023 en woensdagavond 31 mei 2023. De kosten van deze training zijn 50,- p.p. Daar zit je persoonlijke werkboek bij in.

Stimenz vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Neem bij een financieel knelpunt contact op met Stimenz om mogelijkheden te bespreken. Voor meer info en aanmelden (graag vóór 27 februari 2023) mail naar: ikookvanjouapeldoorn@stimenz.nl Je kunt hier de flyer downloaden.