menu

Algemeen maatschappelijk werk in Nunspeet

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 200 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. In Nunspeet zijn wij gevestigd in Zorgplein De Enk op de begane grond.

Binnen Nunspeet bieden wij de diensten van algemeen maatschappelijk werk en sociaal raadslieden aan.

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school. 

Neem gerust contact met ons op. In verband metCorona is er tijdelijk geen inloopspreekuur maatschappelijk werk maar u kunt ons bellen op werkdagen van 08.30-17.00 uur.
Jessica Mons, Jacqueline Foppen, Cobie Heutink en Gerrie Leusink, Maatschappelijk werkers bij Stimenz Nunspeet

Sociaal raadslieden Als sociaal juridisch dienstverleners zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wat we niet weten, dat zoeken we tot in de puntjes voor u uit. We geven informatie en advies en denken mee in oplossingen. Samen gaan we opzoek naar uw rechten en plichten. Dit kunnen juridische rechten zijn, maar bijvoorbeeld ook op welke financiële voorzieningen u recht heeft. Naast het meedenken kunnen wij ook helpen door samen met u een organisatie te bellen of we schrijven een brief of bezwaarschrift.

Neem voor informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur via 088 784 6210.

 

Contactgegevens
Website: www.stimenz.nl
Algemene mail: info.nunspeet@stimenz.nl
Telefoonnummer: 088 - 784 64 64