Naar hoofdcontent

Over ons

I Stock 923360882 voor Totzo

In het dagelijkse leven een steuntje in de rug nodig? Zodat je daarna weer zelfstandig of met een beetje hulp verder kan? Stimenz staat met 180 professionals en ruim 800 vrijwilligers klaar voor mensen, gezinnen en buurten. Met individuele hulp en concrete projecten. Van mens tot mens. Omdat wij geloven in een samenleving waarin iedereen meetelt.

Voor elkaar

We leven in een samenleving waarin de kloof tussen mensen die wel en niet kunnen meekomen steeds groter lijkt te worden. Wij zijn er voor alle mensen die op de een of ander manier een steuntje in de rug nodig hebben in hun dagelijks leven. Omdat ze kwetsbaar zijn of omdat het tijdelijk even niet gaat. Met onze 180 professionals en ruim 800 vrijwilligers ondersteunen we mensen, gezinnen en buurten. Met individuele hulp en concrete projecten. Om het tijdelijk even samen te doen en om te zorgen dat ze uiteindelijk weer verder kunnen. Zelfstandig of met blijvende steun van hun netwerk, als dat nodig is. Van mens tot mens. Omdat wij geloven in een samenleving waarin iedereen meetelt.

Het werkgebied van Stimenz omvat de gemeenten Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Renkum en Voorst. Daarnaast wordt voor diverse projecten en enkele specifieke diensten samengewerkt in andere gemeenten.

Missie (waar staan we voor)

Wij maken werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht.

Waarin blinken wij uit

Verbindend zijn (contact maken), Reflectief, Praktisch, Bescheiden (vanuit dienstbaarheid), Eigen(heid), Toegankelijk

Visie (waar gaan we voor)

Wij geloven in de talenten van alle mensen en in de kracht van samenwerking en sociale verbindingen. Met elkaar bouwen wij aan een sociale samenleving.

Onze kerwaarden

Maatschappelijk betrokken, Ondernemend, Onafhankelijk