menu

Sociaal Raadslieden in regiogemeenten Noord West Veluwe

Heeft u een juridische vraag of hulp nodig bij het invullen van een formulier, dan kunt u een afspraak maken. In enkele gemeenten hebben de sociaal raadslieden een open inloopspreekuur. Tijdens de spreekuren hebben de sociaal raadslieden beperkt de tijd om het probleem helder te krijgen en al zoveel mogelijk op te lossen. Mocht het zo zijn dat u meer tijd nodig heeft, dan zal er een vervolgafspraak worden gemaakt.

De sociaal raadslieden zijn op de volgende dagen aanwezig in de regiogemeenten:

  • Harderwijk: in de oneven weken op dinsdag. 
    In samenwerking met BBM Advocaten is er in de oneven weken op dinsdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur een gratis juridisch inloopspreekuur, adres: Wijkontmoetingscentrum Stad (Houtkamp 33, 3841 XC te Harderwijk.
  • Putten: in de oneven weken op de woensdag.
    In samenwerking met BBM Advocaten is er een gratis inloopspreekuur op woensdag in de oneven weken van 09:30 tot 10:30 uur, adres: MFC Stroud (Brinkstraat 91, Putten).
  • Nunspeet: in de even weken op de dinsdag, adres: Zorgplein De Enk, Stationsplein 18d.
  • Elburg: eerste woensdag van de maand in de even week, adres:‘t Huiken, Lange Wijden 33a. De SR sluit ook aan bij het Financieel Trefpunt Elburg in het Huiken (wekelijks open van 10.00-12.00 uur).
  • Oldebroek: in de oneven weken op de vrijdag, adres: Dorpshuis Wezep, Mariënrade 3.
Er zijn ook spreekuren in Apeldoorn. Klik hier voor de locaties en spreekuurtijden.
 
Op dinsdag, woensdag en donderdag is er tussen 8:30 en 12:30 uur een sociaal raadsman/-vrouw beschikbaar voor telefonische vragen: 088 784 64 64. Inwoners van Apeldoorn, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hier met hun vragen terecht. U kunt dan ook bellen om een afspraak te maken.