menu
Stimenz Kerstchallenge Apeldoorn 2020

Stimenz Kerstchallenge Apeldoorn 2020

Wat leuk dat je meedoet aan de kerstchallenge 2020! Deze kerstchallenge zal in het teken staan van verbinding met de ander en met jezelf! We hebben twee opdrachten die in de periode tussen kerst en oud & nieuw uitgevoerd kunnen worden. Beide opdrachten ontvang je in deze mail, zodat er genoeg tijd is om de opdrachten uit te voeren en je ook zelf kan inplannen wanneer het voor jou uitkomt! We wensen jullie mooie dagen toe en hopen dat deze opdracht voor wat meer verbinding met een ander en meer verbinding met jezelf mogen opleveren. Veel plezier met de opdrachten en wij kijken al uit naar jullie reacties.

Als je kans wilt maken op een prijs. Laat dan aan ons weten hoe je deze opdracht hebt uitgevoerd door middel van een foto of filmpje. De leukste, liefste, mooiste of origineelste inzending maakt kans op een prijs. De uitslag hiervan wordt bekendgemaakt in de week van 11 januari. Je kunt je bijdrage insturen tot en met 10 januari naar i.vandalen@stimenz.nl of whatsappen naar 06-53174984.  

Een vriendelijke kerstgroet namens, Inge van Dalen – Ines Koopman – Elise Vlietstra – Gerjanne van Middendorp

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

eerste opdracht; Kerstgroet 

Maak een kerstgroet voor iemand die het goed kan gebruiken! Denk eens na voor wie in jouw omgeving deze kerstgroet het verschil kan maken. Zo kan je iemand een hart onder de riem steken, of iemand bedanken of misschien ken je wel iemand die het zwaar heeft gehad dit jaar. Je kan de kerstgroet ook naar iemand sturen die veel voor jou betekent heeft of juist naar iemand in de straat brengen, die alleen is deze kerst. 

De uitdaging is om de kerstgroet zelf te maken, je mag ook zelf bepalen wat je maakt. Je kan bijvoorbeeld een mooie kaart maken, een kerstbal, een kerstslinger, een brief, een kerstkoekje, kerstengeltje of een ander soort cadeautje.  

Mocht je deze creatieve opdracht lastig vinden, bedenk dan wat voor jou wel een manier is om een kerstgroet aan iemand over te brengen. Misschien kom je iets tegen in de winkel wat je aan iemand wilt geven of bel je iemand op tijdens de kerstdagen om de groet persoonlijk over te brengen. Kijk vooral naar wat bij jou past en voor jou ook mogelijk is!  

tweede opdracht; Dromen, wensen en verlangens voor 2021 

 Droom over 2021. Wat zijn jouw wensen en verlangens voor het nieuwe jaar? Waar wil jij je op gaan richten? Heb je bepaalde dingen die je nog graag wilt doen in 2021?  Je dromen, doelen en wensen kunnen van alles zijn: meer rust, een andere baan, meer ondernemen met familie/vrienden, een vakantie, uit je burn-out komen, minder eenzaam voelen etc. Alles is goed, zolang het jouw eigen dromen, wensen, verlangens en doelen zijn. Schrijf al deze dingen op en maak daar een moodboard of collage van. Zodat je in één overzicht straks hebt wat jouw wensen, dromen, verlangens en doelen zijn voor 2021.  

Door met deze opdracht bezig te zijn worden de beelden opgenomen in je onderbewustzijn. Door je voor te stellen wat je wil in je leven, gaan je hersenen als vanzelf manieren verzinnen om jouw dromen, verlangens en wensen werkelijkheid te laten worden. Heb je jouw moodboard af, hang hem dan ergens op waar je het moodboard vaak kan zien. 

Kies zelf op welke manier je de opdracht wilt doen, via de computer of op papier, tekenen, schilderen, knipsels uit tijdschriften, knippen, plakken,  geschreven tekst of foto’s. Maak er iets van dat bij jou past.