menu

Vakantiespel: 10 t/m 15 augustus in De Maten

Het Vakantiespel organiseert in de zomervakantie een of twee weken lang activiteiten voor kinderen. Iedereen van 5 tot en met 12 jaar is van harte welkom.

De activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in de gemeente Apeldoorn, ook in De Maten. Veel enthousiaste vrijwilligers zijn hierbij actief met ondersteuning van sociaal-pedagogisch medewerkers van Stimenz.

Datum en locatie

Week 33: 10 t/m 15 augustus 2015
Locatie: De Terebint

Voor  meer informatie kunt u contact opnemen met:
Serena Kers, 06-45220995; Titianne Geerlinks, sociaal-pedagogisch medewerker, 06-20007348, t.geerlinks@stimenz.nl 

Voor het Vakantiespel kunt u de strippenkaart van de actie Regelrecht gebruiken.

Vrijwilligers gevraagd

Enthousiaste vrijwilligers zijn van harte welkom bij het Vakantiespel. Iets voor jou? Als vrijwilliger werk je in teams. Elk team heeft de leiding op een spelpunt. De teams bedenken de programma's en bereiden deze voor. Tijdens de vakantiespelweken voeren ze het programma uit. Je kunt teamlid bij het Vakantiespel worden als je 16 jaar of ouder bent. Als je 19 jaar of ouder bent, kan je teamleider worden. Ben je 14 of 15 jaar dan kun je als benjamin meehelpen bij het Vakantiespel.

Benjamins krijgen een onkostenvergoeding van € 12,50 per week, teamleden krijgen € 25,- per week en teamleiders krijgen € 37,50 per week.
Als (benjamin)vrijwilliger doe je mee aan de kadertraining en eventueel een BHV-cursus. Voor diverse opleidingen is het mogelijk het Vakantiespel als stage te doen.

Voor meer informatie hierover kan je terecht bij: Stimenz, Lyke Lagerwey: tel. (055) 5274842 of email: l.lagerwey@stimenz.nl