menu

Algemeen maatschappelijk werk

Apeldoorn, Barneveld, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorst

Soms komt u er even niet meer uit. De vragen over het werk, financiën, wonen, in uw relatie of met de opvoeding van uw kinderen worden u teveel. U wilt dat er iemand met u meedenkt om uw vraag zo goed mogelijk aan te kunnen pakken. Maar u weet niet met wie? Dan kunt u contact opnemen met een medewerker van Stimenz.

Samen op zoek naar een oplossing

Omdat elke vraag en elke mens uniek is gaan we samen met u op zoek naar op welke manier u het beste uw vraag kunt oplossen. Wij hebben goed zicht op de mogelijkheden. Hierin ligt onze kracht. Om uw vraag aan te pakken kijken we onder andere naar samenwerking met een vrijwilliger, hulp uit de eigen omgeving of samenwerking met andere organisaties. Samen bedenken we de oplossing die past bij uw vraag.


De hulpverlening

Tijdens het eerste overleg kijken we met u welke vragen u heeft, wat u zelf al geprobeerd heeft en wie in uw naaste omgeving u kan ondersteunen bij het oplossen van uw vraag. Mocht het nodig zijn dan leggen we contact met andere betrokkenen (uit uw omgeving of met organisaties) zodat we de krachten goed kunnen bundelen. Daarna bespreken we met elkaar welke mogelijkheden er zijn en hoe we dit gaan aanpakken. Ons uitgangspunt is en blijft dat we samen zoeken naar en werken aan een oplossing van uw vragen net zo lang als nodig is.
 
Verder spreken we met u af hoe we contact met elkaar houden. Soms is het voldoende elkaar alleen telefonisch te spreken, maar het is natuurlijk ook mogelijk elkaar persoonlijk te spreken. Dit kan bij ons op kantoor, bij u thuis of in de buurt (bijvoorbeeld in een buurtcentrum). Voor ons is het belangrijk dat u geholpen bent en weer verder kunt.

Afspraak/inloopspreekuren

Voor meer informatie/maken van een afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer:
088 784 64 64. U kunt ook binnenlopen tijdens de inloopspreekuren op een van onze locaties.

Onder 'Contact' vindt u een overzicht van onze locaties.