menu

In Nunspeet zijn wij gevestigd in Zorgplein De Enk, Stationsplein 18d, op de begane grond.

Binnen Nunspeet bieden wij de diensten van algemeen maatschappelijk werk en sociaal raadslieden aan.

Bij het algemeen maatschappelijk werk van Stimenz kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school. 

Neem gerust contact met ons op. In verband metCorona is er tijdelijk geen inloopspreekuur maatschappelijk werk maar u kunt ons bellen op werkdagen van 08.30-17.00 uur.
Jacqueline Foppen, Cobie Heutink en Gerrie Leusink, Maatschappelijk werkers bij Stimenz Nunspeet

Sociaal raadslieden Als sociaal juridisch dienstverleners zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wat we niet weten, dat zoeken we tot in de puntjes voor u uit. We geven informatie en advies en denken mee in oplossingen. Samen gaan we opzoek naar uw rechten en plichten. Dit kunnen juridische rechten zijn, maar bijvoorbeeld ook op welke financiële voorzieningen u recht heeft. Naast het meedenken kunnen wij ook helpen door samen met u een organisatie te bellen of we schrijven een brief of bezwaarschrift.

Neem voor informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9:00 en 12:00 uur via 088 784 6210.

Financieel Trefpunt 
Bij het Financieel Trefpunt kunt u iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur zonder afspraak terecht voor bijv. het aanvragen van toeslagen, een uitkering, het invullen van een formulier of hulp bij het oplossen van schulden. Het Financieel Trefpunt is een samenwerking van Stimenz met de juridisch dienstverlener van MEE Veluwe en de vrijwilligers van Humanitas, SWN en Het Venster. Het Financieel Trefpunt vindt plaats in de bibliotheek in Veluvine, adres: F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 088-784 6210.

Contactgegevens
Website: www.stimenz.nl
Algemene mail: info.nunspeet@stimenz.nl
Telefoonnummer: 088 - 784 64 64

Algemeen maatschappelijk werk
Informatie/advies

Algemeen maatschappelijk werk

Soms komt u er even niet meer uit. De vragen over het werk, financiën, wonen, in uw relatie of met de opvoeding van...

Echtscheidingsspreekuur
Informatie/advies

Echtscheidingsspreekuur

In de bovenvermelde gemeenten houden wij samen met advocaten een spreekuur echtscheiding. Alle vragen over echtscheiding...

Artikel 1 Noord Oost Gelderland
Informatie/advies

Artikel 1 Noord Oost Gelderland

Art.1 Noord Oost Gelderland (NOG) zet zich in ter voorkoming en bestrijding van discriminatie en ongelijke behandeling....