menu

Welzijn op Recept

Apeldoorn

Soms zit het even niet mee of is het lastig om zelf weer een positieve draai aan het leven te geven. Mogelijk zijn er klachten door een (recente) ingrijpende gebeurtenis, relatieproblemen of verlies van werk. Wellicht zou u meer mensen willen leren kennen of uw talenten met anderen willen delen. U wilt wel in actie komen en er iets aan doen, maar weet niet precies hoe. In dat geval is Welzijn op Recept een uitkomst.

Activiteiten op recept

Via Welzijn op Recept kunt u deelnemen aan diverse activiteiten gericht op ontmoeting, creativiteit, sport en bewegen of een combinatie hiervan. Deze activiteiten kunnen helpen om meer sociale contacten, zingeving, plezier of energie te krijgen, zonder dat er direct therapie nodig is. Samen met een welzijnscoach, een sociaal werker, kijkt u welke activiteiten bij u passen. In de folder van Welzijn op Recept staan voorbeelden van mogelijke activiteiten.

Kosten

Gesprekken met de welzijnscoach zijn gratis. Sommige activiteiten vragen een eigen bijdrage. De welzijnscoach kan u hier meer over vertellen.

Aanmelden

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor Welzijn op Recept? Neem dan contact op met een van de sociaal werkers:

Voor Apeldoorn Noordoost zijn dat:  

Voor Apeldoorn Noordwest zijn dat:  

Voor deelname is een verwijzing nodig van de huisarts, wijkverpleegkundige of fysiotherapeut.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden in de folder Welzijn op Recept.