Naar hoofdcontent

Werken bij Stimenz

I Stock 496792560 handen

Welkom bij Stimenz! Stimenz is maatschappelijk betrokken, ondernemend en onafhankelijk. Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je je als professional kunt ontwikkelen. We werken met goed op elkaar ingespeelde teams van fijne collega’s die het samenspel tussen inwoners, samenwerkingspartners en vrijwilligers centraal stellen. Wil je meer weten over Stimenz en over wat wij doen? Lees dan onze over ons pagina.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met verschillende specialismen zoals: jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sociaal cultureel werk, maatschappelijk werk, sociaal raadsliedenwerk en outreachend werk. Ben je leergierig, flexibel, ondernemend, maatschappelijk betrokken, beschik je minimaal over een Hbo-diploma en ben je op zoek naar een baan met uitdagingen? Kijk dan hieronder naar onze vacatures. Zit de baan die je zoekt er niet tussen? Ook een open sollicitatie is welkom via sollicitatie@stimenz.nl

I Stock 1184224084 yourcube

Stages

Naast nieuwe collega’s zijn we ook regelmatig op zoek naar stagiairs. Wij bieden jaarlijks gelegenheid aan studenten om hun kortere of langere stage bij ons te vervullen. Benieuwd of er een stage voor jou tussen zit? Bekijk dan hier onze beschikbare stageplekken.

Alles over vrijwilligers

Vrijwilligers en actieve burgers zijn belangrijk. Zij dragen bij aan sociale verbindingen in wijken, buurten en dorpen. Stimenz werkt dan ook nauw samen met vrijwilligers en actieve burgers. Daarmee bouwen we samen aan een sociaal sterke samenleving. Kijk hier voor meer informatie over het vrijwilligerswerk.

I Stock 904599160