menu

Openstaande vacatures

 

Ter ondersteuning van onze Directeur/Bestuurder zoeken wij een Businesscontroller (16-18 uur p/w, standplaats Apeldoorn). Samen met de Financial Controller en de Manager Bedrijfsvoering biedt de Businesscontroller strategisch advies. Gezien de omvang van de aanstelling is het bespreekbaar om de functie in te vullen vanuit een eigen bedrijf of als nevenfunctie. Sluitingsdatum van deze vacature: 5 juni.

Voor ons Support Centrum zoeken wij per direct een vakantiekracht Personeelsadministratie.  Maximaal 40 uur per week voor 8 weken, standplaats Apeldoorn, reacties uiterlijk 31 mei 2017. (Gezien de projectmatige eigenschap van de functie zoeken wij mogelijk meerdere kandidaten die parttime beschikbaar zijn.)  Wij zoeken iemand die in staat is om in teamverband, planmatig en gestructureerd te werken. Je vindt het een uitdaging om zo efficiënt en accuraat mogelijk te werken en hebt plezier in het stap voor stap verwerken van je taken.

Ook zoeken wij een Oproepkracht Medewerker Frontoffice (standplaats Apeldoorn, aantal uren varieert van 0 – 36 uur, reacties uiterlijk 1 juni a.s.) Ben jij een enthousiaste, flexibele en klantgerichte collega die wil invallen bij afwezigheid van een van onze vaste medewerkers (ziekte, vakantiedagen e.d.). En ben je snel beschikbaar als we je nodig hebben, dan zien we je reactie graag tegemoet.

Verder zoeken wij voor het project gezondheidsbevordering bij multiproblemgezinnen een Projectmedewerker, 16 – 20 uur, standplaats: Apeldoorn, reacties uiterlijk 25 mei 2017

Daarnaast zoeken wij voor de regio Noord West Veluwe in verband met zwangerschap- en bevalling per oktober een tweetal collega’s voor Sociaal Werker, beroepsaccent multiproblem, (20–24 uur en 28–32 uur, standplaats Nijkerk). Wanneer je geïnteresseerd bent in deze functie, ontvangen wij graag je sollicitatiebrief met CV uiterlijk op 25 mei 2017.

Gelieve alleen gericht te solliciteren op een vacature. Open sollicitaties kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.