menu

Openstaande vacatures

Update 26 november 2021

Per 1 januari 2022 zoeken wij een collega Sociaal Werker die zich gaat richten op het Meidenwerk en zich daarnaast bezig gaat houden met individuele jongerencoaching. Herken jij jezelf in het functieprofiel en heb je affiniteit met deze doelgroep? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een leuk team? Klik dan snel door naar deze vacature en neem contact op voor informatie of solliciteer direct met je CV en een korte brief. Solliciteren kan tot 30 november 2021. 

In Ede verwelkomen wij graag een nieuwe collega Jeugdmaatschappelijk werker. Je maakt deel uit van het CJG en geeft ouders en jeugdigen op allerlei manieren 'een duwtje in de rug', waardoor zij zelf weer vooruit kunnen. Geloof jij in de kracht van preventief werken en weet jij alles van gezondheids- en ontwikkelingbevorderende factoren voor m.n. 0 tot 4 jarigen? Pas je in ons profiel en word je blij van de vacaturetekst? Dan ontvangen we graag voor 6 december 2021 je sollicitatie! 

Wij verzoeken je vriendelijk alleen gericht op vacatures te reageren, open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.