Naar hoofdcontent

Vacature Jeugdmaatschappelijk Werker

Wij zoeken per 1 mei 2023 een enthousiaste en ervaren collega voor de functie

Jeugdmaatschappelijk Werker - Sociaal Werker - Jeugd

24 uur per week voor een periode van 7 maanden, standplaats Ede

Over de functie

Je maakt deel uit van het CJG in Ede. Het CJG ondersteunt ouders/verzorgers, jeugdigen (0 tot 23 jaar) en professionals op het gebied van gezond opgroeien en opvoeden. De Jeugdmaatschappelijk werker bevordert verbinding in de wijk, geeft groepswerk en biedt daarnaast korte begeleiding aan gezinnen en jeugdigen. Hij/zij geeft informatie en advies en speelt goed in op veelvoorkomende vragen en ontwikkelingen door preventieve (collectieve) activiteiten te organiseren. Ouders en jeugdigen krijgen ‘een duwtje in de rug’ en kunnen het daarna weer zelf. Het stimuleren van de inzet van het netwerk en de kracht van de wijk zijn speerpunten van het CJG.

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt ouders/verzorgers, jeugdigen tot 23 jaar en professionals op het gebied van gezond opgroeien en opvoeden en biedt hierbij korte begeleiding aan gezinnen en jeugdigen.
 • Je werkt samen met collega’s en ontwikkelt creatieve en vernieuwende aanpakken in het kader van de pedagogische civil society.
 • Je werkt aan preventie en verbinding in de wijken en geeft groepswerk.
 • Je speelt in op veelvoorkomende vragen en ontwikkelingen met o.a. preventieve (collectieve) activiteiten.
Hfftig Stock 646032330 LR

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een relevante HBO opleiding.
 • Je hebt meerjarige ervaring in een soortgelijke rol.
 • Je hebt kennis van- en affiniteit met:
  • gezondheids- en ontwikkeling bevorderende factoren t.a.v. jeugd
  • het samenspel tussen verschillende (groepen) burgers en professionele organisaties/ de gemeente.
 • Je werkt outreachend en gelooft in de kracht van preventief werken.
 • Daarnaast ben je goed in communiceren en motiveren, creatief en innovatief in je aanpak. Je kan zaken relativeren, bent ondernemend, enthousiast en stressbestendig.
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister (SKJ).

Wat bieden wij?

Stimenz valt onder de cao Sociaal Werk. We bieden jou contract voor 7 maanden. Jouw salaris valt infunctieschaal 8 (deze loopt van € 2.867 tot € 4.086 o.b.v. een 36-urige werkweek) en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Bovendien krijg je een individueel keuzebudget, waar naast vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 8,3% van je salaris zit. Omdat Stimenz jouw ontwikkeling belangrijk vindt, bieden wij naast de goede primaire arbeidsvoorwaarden een loopbaanbudget en is er ruimte om je te oriënteren en ontwikkelen in het brede sociaal werk domein. De werktijden worden in overleg vastgesteld.

Enthousiast?

Wil je meer informatie? Bel dan gerust Sharina van Dijk (jeugdmaatschappelijk werker) op 06-23133297. Solliciteren? Graag ontvangen wij jouw korte motivatie en CV onder vermelding van 202303 sollicitatie@stimenz.nl . Solliciteren kan tot 13 februari 2023. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de middag van 21 februari as.

Deze vacature wordt opengesteld voor interne en externe kandidaten, eigen medewerkers krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Voor alle nieuwe medewerkers die bij Stimenz in dienst komen is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Wij vergoeden de kosten van deze aanvraag.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu! Stuur ons je cv en motiviatie