Naar hoofdcontent

Vacature Jongerenwerker

Wij zoeken per 1 februari a.s. een enthousiaste

Sociaal Werker Jeugd - Jongerenwerker

28 -32 uur per week, standplaats Apeldoorn

Wat ga je doen?

Als jongerenwerker leg en onderhoud je contacten met jongeren van 12-23 jaar op straat en in de buurt. Je voert projecten uit op het gebied van sport, kunst en cultuur en vrijwilligerswerk; dit alles gericht op participatie en activering. Je werkt vindplaatsgericht. Je signaleert wensen en behoeften van jongeren en samen met hen vertaal je deze in concrete doelen. Soms verwijs je door naar andere instanties. Je begeleidt en coacht vrijwilligers en stagiairs.

Je werkt in een team van fijne collega’s waarbij het samenspel tussen jongeren, bewoners, samenwerkingspartners en vrijwilligers centraal staat. De successen die je boekt betekenen het verschil voor de jongeren zelf, maar net zo goed voor hun leefomgeving.

I Stock 958883764 1

Wie ben jij?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt een aantal jaren ervaring in het werken met jongeren. Je maakt makkelijk contact met (risico)jongeren, hun leefwereld en hun systeemwereld. De doelgroep houd je goed in beeld. Je versterkt de sociale competenties van jongeren. Daarbij ben je een stevige gesprekspartner voor samenwerkingspartners. Bovendien vind je het geen probleem om op onregelmatige tijden te werken.

Wie zijn wij?

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. Stimenz gaat voor een samenleving waarin iedereen meedoet en erbij hoort. Dit doen wij met 180 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers en actieve burgers. Dit onder het motto: Iedereen telt mee! Kijk ook op onze website.

Wat bieden wij?

We bieden jou een jaarcontract met de intentie deze daarna voort te zetten voor langere tijd. Stimenz valt onder de CAO Sociaal Werk. Het salaris valt in functieschaal 8 (deze loopt van € 2.867 tot € 4.086 inclusief arbeidsmarkttoeslag) en hangt onder andere af van je ervaring. Daarnaast heb je de beschikking over een keuzebudget en loopbaanbudget. Je krijgt niet alleen salaris, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom krijg jij ruimte voor scholing en intervisie. Samen met je team kan je bepalen welke dagen je werkt.

Enthousiast?

Wil je meer informatie? Bel dan gerust S. Doevendans (contractcoördinator), 06-22946088. Solliciteren? Graag ontvangen wij van jou een korte motivatie en je CV onder vermelding van vacaturenummer 202229 via sollicitatie@stimenz.nl. Solliciteren kan tot uiterlijk 30 november 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 december 2022.

Deze vacature wordt opengesteld voor interne en externe kandidaten, eigen medewerkers krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Voor alle nieuwe medewerkers die bij Stimenz in dienst komen is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Wij vergoeden de kosten van deze aanvraag.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu! Stuur ons je cv en motiviatie