Naar hoofdcontent

Vacature Programma Manager Putten voor Elkaar

Putten voor Elkaar is sinds 2022 dé organisatie voor sociaal werk, welzijn, sport en maatschappelijke dienstverlening voor de inwoners van Putten. Achter de voordeur werken vier organisaties samen om de inwoners van Putten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit zijn Actief Putten, Jeugd-Punt, Stimenz en Stichting Welzijn Putten.

Nu we een jaar onderweg zijn, is het tijd om naar een nieuwe fase over te gaan. Hierin wordt de ingezette verandering bestendigd en ontwikkelen we ons door tot dé integrale netwerkorganisatie die het welzijn en welbevinden van de Puttense inwoner tot zijn kerntaak rekent. Om ons hierin te begeleiden zoeken wij een ervaren:

Programma manager Putten voor Elkaar
16 – 20 uur per week

Een veelzijdige functie

Als programmacoördinator kom je in dienst bij Stichting Welzijn Putten. Je wordt aangestuurd door het bestuurdersoverleg - gevormd door de bestuurders van Welzijn Putten, Stimenz en Jeugd-Punt. Je bent verantwoordelijk voor het regisseren van de samenwerking binnen Putten voor Elkaar en tussen Putten voor Elkaar en de gemeente.

 • Je bent verantwoordelijk voor het regisseren van de samenwerking binnen Putten voor Elkaar en tussen Putten voor Elkaar en de gemeente. We denken daarbij o.a. aan de volgende taken:
 • Het is jouw rol om de ontwikkeling van de gezamenlijke visie op welzijn en de ontwikkeling van het gezamenlijke programma te stimuleren en coördineren;
 • Je bewaakt de voortgang en de samenhang tussen de vier uitvoerende themagroepen;
 • Daarnaast coördineer je het proces van de jaarlijkse subsidieaanvraag en verantwoording;
 • Met jouw overzicht ben je de aangewezen persoon als voorzitter van het coördinatoren-, het bestuurlijk overleg én ben je het eerste aanspreekpunt voor de gemeente, onze opdrachtgever.

Als programmamanager kom je in dienst bij Stichting Welzijn Putten. Je wordt aangestuurd door het bestuurlijk overleg, gevormd door de bestuurders van Welzijn Putten, Stimenz en Jeugd-Punt.

Dit vragen we van jou

 • Ervaring als programma manager
 • Bruggenbouwer
 • Resultaatgericht
 • Politieke en bestuurlijke sensitiviteit
 • Inspirerend en enthousiasmerend
 • Een duidelijke visie op lokaal welzijn en samenwerken
 • In staat om op verschillende niveaus goed te communiceren

Dit is wat we jou bieden

We bieden je een dienstverband van 16 tot 20 uur per week vooralsnog voor de periode van 1 jaar. De functie is - afhankelijk van je ervaring - ingeschaald in schaal 11 of 12 van de CAO Sociaal Werk.

Sollicitatieproces

We nodigen je van harte uit om uiterlijk maandagochtend 31 januari je motivatie en CV te sturen naar: Kees Paap, directeur Welzijn Putten via kpaap@welzijnputten.nl. Wil je eerst meer informatie, dan kan je bellen met Kees Paap (06 48 93 83 73) of Daniel Kolenberg (06 24 79 45 88). De 1e gespreksronde met het managementteam vindt plaats op dinsdagochtend 7 februari in Putten. De 2e gespreksronde met de bestuurders zal op korte termijn daarna ingepland worden.

I Stock 919520858