Naar hoofdcontent

Vacature Sociaal Werker - Maatschappelijk Werker

Ben jij een echte allrounder in het brede werkveld van Algemeen Maatschappelijk Werk? En heb je affiniteit met schuldhulpverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken met ingang van 1 januari 2023 een enthousiaste Sociaal Werker - Maatschappelijk Werker

28 - 36 uur, regio Noord Veluwe - standplaats Nunspeet

Wat ga je doen?

Als Maatschappelijk werker ben je zichtbaar en herkenbaar voor de inwoners van de gemeente Nunspeet, hun netwerk en de ketenpartners van Stimenz. Je brengt de behoefte aan ondersteuning, mogelijkheden, probleemoplossend vermogen en motivatie van inwoners in beeld. Je ondersteunt hen, zodat zij kunnen participeren in de samenleving.

I Stock 919520858

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO-opleiding Social Work (of vergelijkbaar)
  • Je bent proactief, initiatiefrijk en ondernemend
  • Je bent flexibel qua werkdagen en werktijden
  • Je hebt uitstekende contactuele vaardigheden
  • Je vindt het leuk om te werken in een diverse omgeving (culturen) en kan je hier goed op aanpassen
  • Je bent analytisch en kunt overstijgend denken
  • Je hebt een outreachende houding en interesse in de taken vanuit de vroegsignalering schulden.

Wie zijn wij?

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. Stimenz gaat voor een samenleving waarin iedereen meedoet en erbij hoort. Dit doen wij met 180 medewerkers en ruim 900 vrijwilligers en actieve burgers. Dit onder het motto: Iedereen telt mee!

Wat bieden wij?

We bieden jou een jaarcontract met de intentie deze daarna voort te zetten voor langere tijd. Stimenz valt onder de CAO Sociaal Werk. Het salaris valt in functieschaal 8 (deze loopt van € 2.867 tot € 4.086 inclusief arbeidsmarkttoeslag) en hangt onder andere af van je ervaring. Daarnaast heb je de beschikking over een keuzebudget en loopbaanbudget. Je krijgt niet alleen salaris, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom krijg jij ruimte voor scholing en intervisie. Samen met je team kan je bepalen welke dagen je werkt.

Enthousiast?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bianca Lubbers, contractcoördinator, 06-30193923.

Interesse? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv vóór 18 november via sollicitatie@stimenz.nl onder vermelding van vacaturenummer 202227. De eerste gesprekken staan gepland op 21 of 22 november.

Deze vacature wordt opengesteld voor interne en externe kandidaten, eigen medewerkers krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Voor alle nieuwe medewerkers die bij Stimenz in dienst komen is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Wij vergoeden de kosten van deze aanvraag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer nu! Stuur ons je cv en motiviatie